Skip to main content
“Farming is not just a job, it’s a way of life.”

Wie zijn wij?

Ons verhaal

Een passie voor het ondernemerschap, het geloof in een duurzame en degelijke voedselketen en een onintoombaar enthousiasme brachten ons als gezin in 1985 naar Het Bakhuis. Twee jaar later namen we het heft in handen om onze zuivel te verwerken naar boter.

In 1999 gingen de eerste zelfgemaakte ijsjes over de toog. Ondertussen is ‘t Bakhuis uitgegroeid tot een eerlijk familiebedrijf dat alle aspecten van het toerisme in Voeren omarmt. Geniet in het ‘t Bakhuis op het terras, overnacht in de vakantiewoning en ontdek het leven op de boerderij.

Ria en Jef

Voormalig verpleegster, boerin, kokkin: Ria haar leven staat in het teken van mensen plezieren. Druk bezig in de keuken is Ria de ‘mater familia’ die niets ontgaat. Haar enthousiasme en haar passie borrelen haast even hard als de potten op haar fornuis.

Jef is de stille kracht achter de schermen. Conciërge, klusjesman, brandjesblusser, probleem-oplosser en de vleesgeworden onthaaster. Hij zorgt ervoor dat geen radertje knarst en alles op rolletjes loopt … in ‘t Bakhuis.

't Bakhuis Ria Malcorps en Jef Hocks
Jef

Jo

Vlak voor je je intrek neemt in de Crindael, of aan tafel schuift in het Bakhuis, heeft Jo zeker en vast gecheckt of alles tip-top in orde is. Charmant, gereserveerd, maar met een oog voor detail zorgt hij dat jou, als gast of bezoeker, niets ontbreekt. Jo staat garant voor de gastvrijheid, de klasse en de kwaliteit in ‘t Bakhuis.

Hans en Alicia

Jong, enthousiast en vol vuur stapte dit jonge koppel enkele jaren geleden in een groots avontuur: Boer worden. De nieuwste generatie van landbouwers staat in Ulvend in voor de zorg van meer dan 40 koeien en het runnen van een boerderij van meer dan 30 hectare.

Een koppel in balans met de natuur om hen heen en met elkaar. De ingetogen Hans die in zijn stille gedrevenheid bergen verzet en de openhartige Alicia die met haar charmante goedlachsheid, jong en oud mee op avontuur neemt op de boerderij. Een perfecte match voor elkaar en voor 't Bakhuis.

Jo

't Bakhuis logo

‘t Bakhuis

't Bakhuis Voeren BV
BTW BE0800129640

Ulvend 3
3790 Sint-Martens-Voeren
+32 (0)4 92 08 97 40
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Krindaal 11
3790 Sint-Martens-Voeren
+32 (0)4 92 08 97 40
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Copyright © hetbakhuis.be | Takeaway |
Privacy policy | Cookie policy

Website by it's me